Project Description

MERITVE KAKOVOSTI ELEKTRIČNE ENERGIJE

Kakovost električne energije je v tehnološko razvitem svetu vse pomembnejši dejavnik. Proizvajalci, distributerji in porabniki električne energije se vse bolj zavedajo pomena kakovostne preskrbe z električno energijo, ki se slabša z:

  • uporabo sodobnih naprav, kjer se uporabljajo mikroprocesorji in druge elektronske naprave,
  • neprestano rastjo števila naprav, ki zagotavljajo boljšo učinkovitost in s tem obremenjujejo omrežje,
  • ob vgradnjah sodobnih električnih naprav na zastarele sisteme električnih omrežij.

 V primeru povečanih motenj električnega sistema vam opravimo meritve kakovosti električne energije po standardu SIST-EN 50160, na osnovi katerih opravimo analizo omrežja, pripravimo poročilo ter predlagamo najbolj ugodno rešitev.

Kontaktiraj nas

OSTALE STORITVE

Elektroinstalacije

Izvajamo močnostne in šibkotočne elektroinstalacije na industrijskih, stanovanjskih, poslovnih in vseh ostalih objektih.

PREBERI VEČ

Servisne storitve

Nudimo redne in izredne servise stalnih, avtomatskih in filtrskih kompenzacijskih naprav ter vzdrževanje in servisiranje aktivnih filtrov.

PREBERI VEČ

Projektiranje

Smo registrirani kot projektivno podjetje, ki izvaja kompletno projektno dokumentacijo od idejne zasnove do PGD, PZI in PID dokumentacije…

PREBERI VEČ

Najem transformatorske postaje

Za potrebe zagotovitve zadostne energije na večjih in dolgotrajnih gradbiščih…

PREBERI VEČ
ce znak

CE OZNAKA

Za naše proizvode smo pridobili pravico do uporabe CE oznake. Oznaka CE je vidni dokaz, s katerim proizvajalec jamči odgovornost za skladnost svojega proizvoda z vsemi zahtevami predpisov v EU.   S to oznako proizvajalec izjavlja, da ta proizvod izpolnjuje bistvene zahteve za varnost, zdravje in varovanje okolja, ki jih določa evropska regulativa.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Potrebujete električno rešitev? Izpolnite obrazev in mi vas bomo kontaktirali.